SoulCollage® online: het kan! 19 maart weer

Ik had mijn oordeel er al snel over klaar; SoulCollage® kan niet online. Totdat een collega me vroeg of ik de workshop niet online wilde verzorgen. Ik had er dus eerder zelf ook aan gedacht, maar voelde weerstand. Het zou gedoe opleveren en daar had ik geen zin in.  Maar toen ik de weerstand omzette in mogelijkheden, kwam ik al snel tot de conclusie: “hoezo niet?” We hebben het gedaan en het werkte, zonder gedoe 😉

Hoe gaat het in zijn werk?

De deelnemers krijgen van mij de kartonnetjes en hoesjes toegestuurd. Afbeeldingen uit tijdschriften, schaar en lijmstift hebben de meesten wel in huis. Ze hebben natuurlijk hun laptop erbij zodat we elkaar kunnen zien en horen. Ze zitten op een rustige werkplek waar ze niet gestoord worden. Dankzij Zoom kunnen we de normale werkwijze volgen.

We zijn in verbinding met elkaar en zien elkaars kaarten via het scherm. We horen van elkaar de inzichten die de kaarten ons vertellen. Het gaat allemaal prima.

Mijn conclusie: fysiek bij elkaar zijn heeft de voorkeur, maar dit is een heel goed alternatief. Beter dan geen workshop.

Voordelen:

  • Ook deelnemers van ver kunnen gemakkelijk meedoen.
  • Je bent in je eigen veilige omgeving met je joggingbroek en je favoriete koffie.
  • Je hebt tóch een paar uur aandacht voor jezelf met als resultaat een mooi inzicht en een prachtig kunstwerkje.
  • Juist in een tijd dat je zo weinig kunt doen, kan dit wél.

SoulCollage® is en blijft een zachte maar krachtige methode waarmee je bijzondere ervaringen opdoet over jezelf en over wat voor jou op dit moment belangrijk is. Echter… dat weet je pas als je het gedaan hebt. Dus… zet ook je weerstand opzij en doe ook mee. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt. Zie ik je gauw? Zou gezellig zijn.

Kijk in de agenda voor data, lees meer over SoulCollage® of meld je aan.

Zonnige groet,
Catharina

Workshop SoulCollage 11 oktober

Heb je interesse in deze workshop?

Meld je aan via mij deze website bij contact en tarieven  

Wil je meer weten over SoulCollage? Klik op SoulCollage

Leuk als je erbij bent! Hartelijke groet, Catharina

PS

Ik doe de workshop met niet meer dan drie deelnemers. In verband met Coronaveiligheid.

 

Workshop ‘ontdek je krachtdier’ 29 augustus

In deze workshop kom je dichter bij je eigen natuurlijke energie door een dierenziel als gids te kiezen. Je ontdekt de energie van dit dier, en die energie kan je helen, een inzicht geven of een leidraad zijn bij vragen in je leven.
Dit energiewerk verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid.

Deze workshop begint met een korte inleiding, om daarna contact te maken met de energiepunten (chakra’s) in je lichaam door middel van een geleide meditatie en visualisatie.
Tijdens de visualisatie kies je één chakra waar je je krachtdier bij gaat vinden.

Daarna zoek je een of meerdere afbeeldingen die je op een kaart plakt; lees hier meer over de methode SoulCollage®  die we hierbij gebruiken.

Je doet een appèl op je verbeeldingskracht en je vertrouwt je onderbewustzijn.
Zet je verstand op nul, ontspan en laat je diepere energieën toe. Ervaar hoe je verrast wordt om jouw eigen gids in de vorm van een krachtdier te vinden en ontdek welk inzicht dit dier je geeft.

Deze workshop heeft meerdere deelnemers, maar de oefening doe je individueel, zittend op een stoel of liggend op een matje met de ogen dicht. Ik begeleid de hele meditatie en visualisatie op een rustige en aangename wijze, zodat je je kunt ontspannen en concentreren. Iedereen kan het.

In verband met corona verzorg ik deze workshop voor een klein groepje en volgens de geldende veiligheidsregels.

Investering is €35,00 (met korting als je met meer personen komt)
Tijdstip 10.00-13.00 in Nijmegen

Voor vragen en aanmelden: contact

Ik zou het leuk vinden als je erbij bent.
Groet, Catharina

SoulCollage®-workshop vrijdag 1 nov.

Vrijdag 1 november verzorg ik weer een SoulCollage-workshop. Voor als je zin hebt om naar binnen te keren. Laat het buiten maar waaien.

Je knipt en plakt de afbeeldingen op je kaart.

Ontspannen en rustig, onder het genot van een drankje, op intuïtieve wijze je afbeeldingen zoeken, knippen en plakken en voelen wanneer de kaart klopt voor jou. Dat is wat we in het eerste gedeelte van de workshop doen.  In het tweede gedeelte ga je de kaart lezen in een klein groepje en kun je je laten verrassen door wat de kaart die je zelf hebt gemaakt je vertelt. Ik begeleid de workshop van het begin tot het eind.

Telkens weer verwonder ik me over de kracht van deze zachte methode die je brengt bij wie je in wezen bent en die jou laat zien wat voor jou op dit moment belangrijk is; met heel vaak een prachtig inzicht als resultaat.

Dit is wat deelnemers erover schreven:

Om de beurt heb je de rol van kaartlezer, vragensteller, schrijver of observator.

“Ik heb de workshop van Catharina ervaren als een cadeautje! Er was ruimschoots “Karin-tijd” (ik ben gezien). Door de rust die Catharina uitstraalde en creëerde was er ruimte en veiligheid om mijn zelfgemaakte zielenkaart(en) te delen in de kleine groep. Dit voelde héél bijzonder”. – Karin van Osch

“SoulCollage was een echte ontdekking; met het maken van collages en de vragen heb ik mooie inzichten over mezelf opgedaan. Op een rustige, duidelijke en liefdevolle manier leidde Catharina ons door de verschillende onderdelen van de cursus. Een echte aanrader!” – Anneke Reintjes

Wil je het zelf ervaren? Voel je welkom in Nijmegen!

Investering €35,00 inclusief materialen. Als je met meer personen komt krijg je korting.

Lees eventueel de beschrijving en fotoimpressie; en meld je aan als je wilt komen.

Een kleurrijke herfst en graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Catharina

Workshop SoulCollage® 25 mei: ontdek je krachtdier

Het doel van deze workshop is om dichter bij je eigen natuurlijke energie te komen door een dierenziel als gids te kiezen. Door de energie van dit dier te ontdekken en ervaren kom je in contact met je natuurlijke energie. Deze energie kan je helen, een inzicht geven of als leidraad dienen bij levensvragen.
Door energiewerk verbeter je jouw fysieke, mentale én emotionele gezondheid.

Deze workshop begint met een korte inleiding om daarna contact te maken met jouw energiepunten (chakra’s) in je lichaam door middel van een geleide meditatie en visualisatie.
Tijdens de visualisatie kies je één chakra waar je je krachtdier bij gaat vinden.
Daarna zoek je een of meerdere afbeeldingen die je op de SoulCollagekaart plakt.

Er wordt een appèl gedaan op je verbeeldingskracht en je vertrouwen op je onderbewustzijn.
Zet je verstand op nul, ontspan en laat je diepere energieën toe. Ervaar hoe je verrast wordt om jouw eigen gids in de vorm van een krachtdier te vinden.

Het is een workshop met meerdere deelnemers, maar je doet de oefening individueel, zittend op een stoel of liggend op een matje met de ogen dicht. Ik begeleid de hele meditatie en visualisatie op een rustige aangename wijze, zodat je jezelf kunt ontspannen en concentreren.

Aanmelden ontdek je krachtdier

Workshop SoulCollage® 19 april

Op Goede Vrijdag 19 april is er weer een SoulCollage®-workshop. Voor iedereen die op een ontspannen wijze intuïtief en creatief bezig wil zijn. Deze ochtend kun je met het thema werken maar dat hoeft natuurlijk niet. Het thema is: archetypen.

Wat zijn archetypen eigenlijk?

Archetypen zijn energieën die over de hele wereld herkenbaar zijn. Grote universele energieën zoals bijvoorbeeld: verdriet, dankbaarheid, kracht, liefde, moeder aarde. Of energieën naar een persoon gericht zoals: de leraar, de lichtdrager, de dromer, de heler, de schepper, de godin, enzovoorts. We kennen ze allemaal. Ze worden bij de methode SoulCollage ook wel raadgevers genoemd, omdat je ze kunnen helpen jezelf te duiden in het groter geheel.

Wil jij weten welk archetype een grote rol speelt in jouw levensverhaal? Laat je intuïtie dan spreken op deze workshop en laat je verrassen door wat de kaart jou te zeggen heeft. Grote kans dat je met een mooi inzicht naar huis gaat.

Wil je meer weten?

Lokatie: Pastoor Nevestraat 3 6525 SP Nijmegen
Wanneer: Vrijdag 19 april 10:30-13:00
Investering: € 35,00 inclusief BTW, materialen en koffie

Kijk onder SoulCollage-workshop, of zie de fotoimpressie.
Bellen of mailen kan natuurlijk altijd.

Meld je aan via contact.

Hartelijke groet,
Catharina

Infoavonden over PRI en coaching op maat

Tijdens dit ontwikkelatelier-open-uur kun je met mij kennismaken en horen over de manieren waarop ik je coachen kan: wandelcoaching, reading en healing, SoulCollage® en ‘methode Catharina’. Je hebt ruim gelegenheid om vragen te stellen en ik luister graag naar je wensen.

Ook besteed ik op deze avond tijd aan de therapie, methode en levenswijze PRI (past reality integration), die is ontwikkeld door Ingeborg Bosch.

  • PRI werkt heel goed bij neerslachtigheid, angst, onzekerheid, boosheid, stress en faalangst.
  • Je begrijpt je kinderen beter en kunt ze gemakkelijker opvoeden.
  • Met PRI ga je meer ten volle leven.
  • Je kunt PRI heel goed zelf toepassen met behulp van de boeken van Ingeborg Bosch (je bent niet afhankelijk van een therapeut).

Om mij verder te bekwamen zoek ik proefcliënten PRI die ik dan help hun klachten onder ogen te zien en daardoor een begin te maken om van die klachten af te komen. Lees meer: Past Reality Integration

Heb je een plekje vrij in je agenda? Kom dan op één van de informatieavonden die je vindt in de agenda.

SoulCollage® zaterdag 26 januari bij Intuïtief Traject

Als leraar bij Intuïtief Traject verzorg ik al langer cursussen, maar nu gaan we daar ook SoulCollage®-workshops aanbieden.

Wat doe je dan? Je maakt én je leest je eigen ‘zielenkaarten’.

Knippen en plakken

Je begint deze workshop met intuïtief uitzoeken, knippen en plakken van afbeeldingen; je maakt je eigen kunstwerkje in de vorm van een collagekaart. Je hebt er trouwens geen artistiek talent voor nodig. Daarna lees je de zelfgemaakte kaart aan de hand van vijf vragen in een klein groepje. Het resultaat is een vaak verrassend inzicht over jezelf. Even uit je hoofd en in je hart; ervaar je wijsheid en groei in wie je bent!

Ik begeleid je de hele workshop.

Nijmegen | 26 januari 2019 | zaterdag 10.30 – 13.00 | voor iedereen | € 32,50

Meer info

We sluiten de workshop af met de verzameling van gemaakte kunstwerkjes.

SoulCollage® 22 maart thema: aarde-energie

Tijdens deze workshop maak je contact met aarde-energie en maak je een kaart waarin de aarde-energie tot jou spreekt.

Aarde energie gaat over leven op aarde en in een lichaam zijn. Aarde energie laat de aarde en leven op aarde, leven. Tijdens een korte meditatieve inleiding ga je contact maken met deze energie. Je voelt je verbonden en in het hier en nu, in het moment. Hier zoek je intuïtief afbeeldingen bij die jou aanspreken.

Welke afbeeldingen komen op jouw kaart als je je verbindt met aarde energie en wat hebben ze je te vertellen? Welk verrassend inzicht neem jij mee naar huis?

Lokatie: Pastoor Nevestraat 3 6525 SP Nijmegen

Tijd: 10:30-13:00

Investering: € 35,00

Voor meer info: Zie SoulCollage in menu

Voor aanmelden: Contact en tarieven

Voel je welkom en neem iemand mee die dit ook leuk vindt.

Hartelijke groet, Catharina

SoulCollage® 22 februari mannelijke en vrouwelijke energie

Deze vrijdagochtend gaan we knippen en plakken met als thema vrouwelijke en mannelijke energie. En ga je naar huis met een mooi inzicht over dit thema.

Mannelijke energie gaat ondermeer over grenzen stellen, je eigen individu omarmen en jezelf los zien van de ander, terwijl vrouwelijke energie meer gaat over empathisch vermogen, je kunnen verbinden met anderen en het vertonen van sociaal aangepast gedrag. Iedereen heeft zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich. Vrouwen hebben meestal meer vrouwelijke en mannen meer mannelijke. De kunst is hier een goede balans in te vinden.

Grenzen stellen, jezelf omarmen en boosheid uiten is waar ik af en toe in tekort schiet. Herken je dit en wil je ook meer in balans komen, dan is deze workshop wellicht iets voor jou.

Lokatie: Pastoor Nevestraat 3  6525 SP Nijmegen

Tijd: 10:30-13:00

Prijs: € 35,00

Aanmelding via Contact