Workshop SoulCollage® 25 mei: ontdek je krachtdier

Het doel van deze workshop is om dichter bij je eigen natuurlijke energie te komen door een dierenziel als gids te kiezen. Door de energie van dit dier te ontdekken en ervaren kom je in contact met je natuurlijke energie. Deze energie kan je helen, een inzicht geven of als leidraad dienen bij levensvragen.
Door energiewerk verbeter je jouw fysieke, mentale én emotionele gezondheid.

Deze workshop begint met een korte inleiding om daarna contact te maken met jouw energiepunten (chakra’s) in je lichaam door middel van een geleide meditatie en visualisatie.
Tijdens de visualisatie kies je één chakra waar je je krachtdier bij gaat vinden.
Daarna zoek je een of meerdere afbeeldingen die je op de SoulCollagekaart plakt.

Er wordt een appèl gedaan op je verbeeldingskracht en je vertrouwen op je onderbewustzijn.
Zet je verstand op nul, ontspan en laat je diepere energieën toe. Ervaar hoe je verrast wordt om jouw eigen gids in de vorm van een krachtdier te vinden.

Het is een workshop met meerdere deelnemers, maar je doet de oefening individueel, zittend op een stoel of liggend op een matje met de ogen dicht. Ik begeleid de hele meditatie en visualisatie op een rustige aangename wijze, zodat je jezelf kunt ontspannen en concentreren.

Aanmelden ontdek je krachtdier

Workshop SoulCollage® 19 april

Op Goede Vrijdag 19 april is er weer een SoulCollage®-workshop. Voor iedereen die op een ontspannen wijze intuïtief en creatief bezig wil zijn. Deze ochtend kun je met het thema werken maar dat hoeft natuurlijk niet. Het thema is: archetypen.

Wat zijn archetypen eigenlijk?

Archetypen zijn energieën die over de hele wereld herkenbaar zijn. Grote universele energieën zoals bijvoorbeeld: verdriet, dankbaarheid, kracht, liefde, moeder aarde. Of energieën naar een persoon gericht zoals: de leraar, de lichtdrager, de dromer, de heler, de schepper, de godin, enzovoorts. We kennen ze allemaal. Ze worden bij de methode SoulCollage ook wel raadgevers genoemd, omdat je ze kunnen helpen jezelf te duiden in het groter geheel.

Wil jij weten welk archetype een grote rol speelt in jouw levensverhaal? Laat je intuïtie dan spreken op deze workshop en laat je verrassen door wat de kaart jou te zeggen heeft. Grote kans dat je met een mooi inzicht naar huis gaat.

Wil je meer weten?

Lokatie: Pastoor Nevestraat 3 6525 SP Nijmegen
Wanneer: Vrijdag 19 april 10:30-13:00
Investering: € 35,00 inclusief BTW, materialen en koffie

Kijk onder SoulCollage-workshop, of zie de fotoimpressie.
Bellen of mailen kan natuurlijk altijd.

Meld je aan via contact.

Hartelijke groet,
Catharina

Infoavonden over PRI en coaching op maat

Tijdens dit ontwikkelatelier-open-uur kun je met mij kennismaken en horen over de manieren waarop ik je coachen kan: wandelcoaching, reading en healing, SoulCollage® en ‘methode Catharina’. Je hebt ruim gelegenheid om vragen te stellen en ik luister graag naar je wensen.

Ook besteed ik op deze avond tijd aan de therapie, methode en levenswijze PRI (past reality integration), die is ontwikkeld door Ingeborg Bosch.

  • PRI werkt heel goed bij neerslachtigheid, angst, onzekerheid, boosheid, stress en faalangst.
  • Je begrijpt je kinderen beter en kunt ze gemakkelijker opvoeden.
  • Met PRI ga je meer ten volle leven.
  • Je kunt PRI heel goed zelf toepassen met behulp van de boeken van Ingeborg Bosch (je bent niet afhankelijk van een therapeut).

Om mij verder te bekwamen zoek ik proefcliënten PRI die ik dan help hun klachten onder ogen te zien en daardoor een begin te maken om van die klachten af te komen. Lees meer: Past Reality Integration

Heb je een plekje vrij in je agenda? Kom dan op één van de informatieavonden die je vindt in de agenda.

SoulCollage® zaterdag 26 januari bij Intuïtief Traject

Als leraar bij Intuïtief Traject verzorg ik al langer cursussen, maar nu gaan we daar ook SoulCollage®-workshops aanbieden.

Wat doe je dan? Je maakt én je leest je eigen ‘zielenkaarten’.

Knippen en plakken

Je begint deze workshop met intuïtief uitzoeken, knippen en plakken van afbeeldingen; je maakt je eigen kunstwerkje in de vorm van een collagekaart. Je hebt er trouwens geen artistiek talent voor nodig. Daarna lees je de zelfgemaakte kaart aan de hand van vijf vragen in een klein groepje. Het resultaat is een vaak verrassend inzicht over jezelf. Even uit je hoofd en in je hart; ervaar je wijsheid en groei in wie je bent!

Ik begeleid je de hele workshop.

Nijmegen | 26 januari 2019 | zaterdag 10.30 – 13.00 | voor iedereen | € 32,50

Meer info

We sluiten de workshop af met de verzameling van gemaakte kunstwerkjes.

SoulCollage® 22 maart thema: aarde-energie

Tijdens deze workshop maak je contact met aarde-energie en maak je een kaart waarin de aarde-energie tot jou spreekt.

Aarde energie gaat over leven op aarde en in een lichaam zijn. Aarde energie laat de aarde en leven op aarde, leven. Tijdens een korte meditatieve inleiding ga je contact maken met deze energie. Je voelt je verbonden en in het hier en nu, in het moment. Hier zoek je intuïtief afbeeldingen bij die jou aanspreken.

Welke afbeeldingen komen op jouw kaart als je je verbindt met aarde energie en wat hebben ze je te vertellen? Welk verrassend inzicht neem jij mee naar huis?

Lokatie: Pastoor Nevestraat 3 6525 SP Nijmegen

Tijd: 10:30-13:00

Investering: € 35,00

Voor meer info: Zie SoulCollage in menu

Voor aanmelden: Contact en tarieven

Voel je welkom en neem iemand mee die dit ook leuk vindt.

Hartelijke groet, Catharina

SoulCollage® 22 februari mannelijke en vrouwelijke energie

Deze vrijdagochtend gaan we knippen en plakken met als thema vrouwelijke en mannelijke energie. En ga je naar huis met een mooi inzicht over dit thema.

Mannelijke energie gaat ondermeer over grenzen stellen, je eigen individu omarmen en jezelf los zien van de ander, terwijl vrouwelijke energie meer gaat over empathisch vermogen, je kunnen verbinden met anderen en het vertonen van sociaal aangepast gedrag. Iedereen heeft zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich. Vrouwen hebben meestal meer vrouwelijke en mannen meer mannelijke. De kunst is hier een goede balans in te vinden.

Grenzen stellen, jezelf omarmen en boosheid uiten is waar ik af en toe in tekort schiet. Herken je dit en wil je ook meer in balans komen, dan is deze workshop wellicht iets voor jou.

Lokatie: Pastoor Nevestraat 3  6525 SP Nijmegen

Tijd: 10:30-13:00

Prijs: € 35,00

Aanmelding via Contact

Vier SoulCollage® workshops

Ontspannen een ochtend knippen en plakken onder het genot van een kopje koffie om zin te geven. Zin geven door de kaart te laten spreken en jouw wijsheid te ontdekken. Ik begeleid je om dit proces op een creatieve en intuïtieve manier te kunnen doen.

Wijsheid die richting geeft of je zelfs een stukje verder op je pad brengt.

Soms is het beeld even onduidelijk waar je staat of waar je heen wilt en is een inzicht welkom. Laat je verrassen door je hart te laten spreken.

Ik verzorg in de komende maanden vier workshops:
– Vrijdagochtend 28 september 2018
– Vrijdagochtend 26 oktober
– Vrijdagochtend 30 november
– Vrijdagochtend 21 december

Afhankelijk van je wensen en ervaring kan ik de workshops doen met een specifiek thema.

Investering: € 45,00 incl. BTW, materialen en koffie

Lokatie: Fahrenheitstraat 53 Nijmegen

Tijd: 10.00u-13.00u

voor meer info: kijk in menu bij SoulCollage® Workshop

Voor aanmelden: Contact en info

Groetjes,

Catharina

 

Workshop vrijdag 29 juni: SoulCollage®

In een klein groepje ben je een aantal uren intuïtief en creatief bezig. Je knipt en plakt een kaart die je vervolgens in de groep leest. De kaart geeft je een verrassend inzicht over jezelf, waardoor je helder krijgt wat jouw volgende stap is.

Je krijgt ook informatie over SoulCollage® zoals: werkwijze, groepen, bronkaarten enz. Heb je al ervaring met SoulCollage, dan kunnen we samen een thema kiezen.

Duur van de workshop is 4 uur inclusief materialen en eenvoudige lunch.

Tijd: Vrijdag 29 juni 2018 van 10.00-14.00

Plaats: Pastoor Nevestraat 3 6525 SP Nijmegen

Investering € 60.00

Zie ook de informatie over SoulCollage® op mijn website.

Meld je aan of vraag meer informatie via contact.

Catharina Janssen
Inzichtpresent, ontwikkelatelier voor inzicht en intuïtie 

28 april: SoulCollage® Introductieworkshop

Zaterdag 28 april 2018

In deze workshop ben je een aantal uren niet in je hoofd, maar intuïtief en creatief bezig in een klein groepje. Je krijgt bovendien uitgebreide informatie over SoulCollage® zoals: werkwijze, groepen, bronkaarten enz.

Deze workshop voldoet aan de eisen die de facilitatortraining stelt.

Lees verder