Workshop SoulCollage® 19 april

Op Goede Vrijdag 19 april is er weer een SoulCollage®-workshop. Voor iedereen die op een ontspannen wijze intuïtief en creatief bezig wil zijn. Deze ochtend kun je met het thema werken maar dat hoeft natuurlijk niet. Het thema is: archetypen.

Wat zijn archetypen eigenlijk?

Archetypen zijn energieën die over de hele wereld herkenbaar zijn. Grote universele energieën zoals bijvoorbeeld: verdriet, dankbaarheid, kracht, liefde, moeder aarde. Of energieën naar een persoon gericht zoals: de leraar, de lichtdrager, de dromer, de heler, de schepper, de godin, enzovoorts. We kennen ze allemaal. Ze worden bij de methode SoulCollage ook wel raadgevers genoemd, omdat je ze kunnen helpen jezelf te duiden in het groter geheel.

Wil jij weten welk archetype een grote rol speelt in jouw levensverhaal? Laat je intuïtie dan spreken op deze workshop en laat je verrassen door wat de kaart jou te zeggen heeft. Grote kans dat je met een mooi inzicht naar huis gaat.

Wil je meer weten?

Lokatie: Pastoor Nevestraat 3 6525 SP Nijmegen
Wanneer: Vrijdag 19 april 10:30-13:00
Investering: € 35,00 inclusief BTW, materialen en koffie

Kijk onder SoulCollage-workshop, of zie de fotoimpressie.
Bellen of mailen kan natuurlijk altijd.

Meld je aan via contact.

Hartelijke groet,
Catharina