Vier SoulCollage®kaarten gemaakt

In mijn workshops zijn het de deelnemers die de kaarten maken, terwijl ik hen begeleid met het lezen van hun creaties. Maar vorige week had ik ineens zin om zélf wat kaarten te maken. Heerlijk om te doen!

De energie in deze kaart gaat over het kunnen geven van toestemming aan mezelf dat ik mag zijn wie ik ben, los van wat anderen van me verwachten. In verbinding met mezelf, loslaten van angst.

Hè hè alsof ik eindelijk bij mezelf thuiskom.

De energie in deze kaart laat mij mijn onbezorgde kinderjaren voelen. De mooie zomers, de grote tuin en een fijn gezinsleven met mijn moeder als zorgzame spil. Ik heb de kaart op Moederdag gemaakt om haar te bedanken voor de fijne herinneringen uit die tijd.

Deze kaart heeft de energie in zich van overgave en vertrouwen. Als ik doe wat voor mij van wezenlijk belang is, is er altijd hulp. Ik word gedragen. Ongelofelijk te ervaren  hoe het universum meewerkt.

De energie in deze kaart gaat over verantwoordelijkheid nemen. Durven. Je eigen plek innemen. De situatie dragen, me overgeven en leren te vertrouwen,  dát is óók hard werken waardoor ik verantwoordelijkheid neem. Hard werken hoeft niet altijd te betekenen: hard ploeteren.