SoulCollage®-workshop vrijdag 1 nov.

Vrijdag 1 november verzorg ik weer een SoulCollage-workshop. Voor als je zin hebt om naar binnen te keren. Laat het buiten maar waaien.

Je knipt en plakt de afbeeldingen op je kaart.

Ontspannen en rustig, onder het genot van een drankje, op intuïtieve wijze je afbeeldingen zoeken, knippen en plakken en voelen wanneer de kaart klopt voor jou. Dat is wat we in het eerste gedeelte van de workshop doen.  In het tweede gedeelte ga je de kaart lezen in een klein groepje en kun je je laten verrassen door wat de kaart die je zelf hebt gemaakt je vertelt. Ik begeleid de workshop van het begin tot het eind.

Telkens weer verwonder ik me over de kracht van deze zachte methode die je brengt bij wie je in wezen bent en die jou laat zien wat voor jou op dit moment belangrijk is; met heel vaak een prachtig inzicht als resultaat.

Dit is wat deelnemers erover schreven:

Om de beurt heb je de rol van kaartlezer, vragensteller, schrijver of observator.

“Ik heb de workshop van Catharina ervaren als een cadeautje! Er was ruimschoots “Karin-tijd” (ik ben gezien). Door de rust die Catharina uitstraalde en creëerde was er ruimte en veiligheid om mijn zelfgemaakte zielenkaart(en) te delen in de kleine groep. Dit voelde héél bijzonder”. – Karin van Osch

“SoulCollage was een echte ontdekking; met het maken van collages en de vragen heb ik mooie inzichten over mezelf opgedaan. Op een rustige, duidelijke en liefdevolle manier leidde Catharina ons door de verschillende onderdelen van de cursus. Een echte aanrader!” – Anneke Reintjes

Wil je het zelf ervaren? Voel je welkom in Nijmegen!

Investering €35,00 inclusief materialen. Als je met meer personen komt krijg je korting.

Lees eventueel de beschrijving en fotoimpressie; en meld je aan als je wilt komen.

Een kleurrijke herfst en graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Catharina