SoulCollage®-workshop zondag 8 december

Heb je een vraag waar je graag antwoord op wilt en hou je van collages maken? Van ontspannen en creatief bezig zijn? Dan is SoulCollage® vast iets voor jou. SoulCollage® is een bijzondere en helende methode door een kleine collage te maken op een stuk karton van 13×20 cm. Je maakt een waar kunstwerkje waar je geen artistiek talent voor nodig hebt. Je maakt deze collage door je intuïtie te volgen. Daarna ga je je zelfgemaakte kaart lezen. Zoals gezegd; iedereen kan het en je bent lekker even uit je hoofd. Doordat je intuïtief te werk gaat, boor je een onbewust stuk aan in jezelf. Welk stuk precies wordt tijdens het lezen van de kaart duidelijk. Het lezen doen we in een klein groepje aan de hand van 5 vooraf geformuleerde vragen. Als je je hart opent heb je grote kans dat de kaart jou een verrassend inzicht geeft en dat je antwoord krijgt op je vraag. Ik begeleid de workshop van het begin tot het eind

Heb je zin in een momentje voor jezelf zo tussen Sint en Kerst? Kom dan naar de SoulCollage®-workshop  en neem andere geïnteresseerden mee dan krijg je reductie op de prijs. Kijk bij SoulCollage voor meer informatie; meld je aan via contact. Bellen of mailen naar mij kan natuurlijk ook.

Ik zie je graag 8 december!

Warme groet, Catharina

Intuïtief gevonden afbeeldingen knippen en plakken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om de beurt heb je de rol van kaartlezer, vragensteller, schrijver of observator.

Neem de kaarten die je gemaakt hebt mee naar huis.