SoulCollage® werkt!

Wat was het weer heerlijk om SoulCollage-workshops te doen in januari.

Eerst met een klein groepje, aan huis. Dan ben ik echt deelgenoot van dat proces. Het is dan fijn om elkaars inzichten te delen en te herkennen. Ik voelde me weer dankbaar dat ik bij dit proces aanwezig mag zijn.

Vrouwenjaar

De kunstwerkjes die de vrouwen gemaakt hebben.

In een grotere groep is het een ander verhaal: bij de opleiding ‘vrouwenjaar’ bij Intuïtief Traject verzorgde ik een workshop voor een groep van twaalf mensen. Dan ben ik meer supervisor. Ik zie dan de verschillende groepjes bezig en merk dat ze het heel verrassend en waardevol vinden. Hun opdracht was eerst contact te maken met hun verlangen iets te leren over hun vrouw-zijn. Vervolgens maakten ze ieder hun kaart; en bij het lezen daarvan kwamen ze tot een dieper inzicht over wát ze wilden leren in dit vrouwenjaar. Ik wens deze mooie vrouwen een prachtig vervolg van hun vrouwenjaar toe. Dat gaat zeker lukken met Marjet en Joke als leraren.

 

Meer SoulCollage?

Op 20 februari verzorg ik een workshop ‘Uit je hoofd – in je hart’, en op 14 maart hebben we als thema ‘Ervaar je wijsheid, groei in wie je bent.’ Welkom!