Online workshop “Vind je krachtdier” Do 23 april 19.30-22.00

Tijdens deze workshop ga je kennismaken met energiewerk, je gaat je krachtdier vinden en maakt er een tastbare SoulCollage®kaart van.

Door energiewerk verbeter je je fysieke gezondheid en ook je mentale en emotionele gezondheid.
Het doel van de workshop is dichter bij je eigen natuurlijke energie te komen door een dierenziel als gids te kiezen. Door de energie van dit dier te ontdekken en ervaren kom je in contact met je natuurlijke energie. Deze energie kan je helen, een inzicht geven of als leidraad dienen bij levensvragen.

We beginnen deze online workshop met een inleiding om daarna contact te maken met je energiepunten (chakra’s) in je lichaam door middel van een geleide meditatie en visualisatie. Je doet het dus thuis in je vertrouwde omgeving.
Tijdens de visualisatie kies je één chakra waar je je krachtdier bij gaat vinden.
Er wordt een appèl gedaan op je verbeeldingskracht en je vertrouwen op je onderbewustzijn. Zet je verstand op nul, ontspan en laat je diepere energieën toe. Ervaar hoe je verrast wordt om jouw gids in de vorm van een krachtdier te vinden.

Daarna zoek je een of meerdere afbeeldingen die je op de SoulCollage®kaart plakt.

Het is een workshop met meerdere deelnemers, maar je doet de oefening individueel, zittend op een stoel, of liggend op een matje met de ogen dicht. Ik begeleid de hele meditatie/visualisatie op een rustige aangename wijze, zodat je jezelf kunt ontspannen en concentreren. Ik gebruik de methode ‘metgezellen’ uit het concept van SoulCollage®.

De workshop verloopt online en je investering bedraagt € 35,00
Je krijgt van mij gratis toegestuurd:
1) Een Zoommeeting-link zodat je vanuit thuis (of waar dan ook) kunt deelnemen.
2) Twee kartonnetjes met hoesjes om je kaart te maken.
3) En twee edities van National Geographic voor bruikbare afbeeldingen.

Voor aanmelden of meer info

Graag tot donderdag de 23e!

Hartelijke groet,
Catharina