Vijf jaar InzichtPresent!

Een eigen praktijk – vijf jaar geleden wist ik eindelijk wat ik wilde, en durfde ik het aan.

Ik ontdekte de kern: ik houd ervan om een inzicht te krijgen, me te ont-wikkelen, een stapje dichter bij mijn wezenlijke zelf te komen. Dat hielp. Daardoor besloot ik dat mijn praktijk een ontwikkelatelier zou zijn. Een ontwikkelatelier voor inzicht en intuïtie.

Het atelier kreeg de naam InzichtPresent. Waarom deze naam?

Het gaat mij om het krijgen van inzicht. In je zelf, in anderen, in de wereld. Daar hou ik van en daar maak ik mijn werk van. Je krijgt dat inzicht door je intuïtie aan te boren.

En present heeft vier betekenissen: nu – aanwezig zijn – cadeau – jezelf presenteren. Die zijn in mijn praktijk met elkaar verbonden. Want een inzicht kan alleen ontstaan als je aanwezig bent in het nu en het voelt als het krijgen van een groot cadeau iedere keer weer.

Door mensen hierin te begeleiden, zie ik dat ik dat proces zelf ook doormaak: het mes snijdt aan twee kanten. Hoe presenteer ik mezelf? Mijn praktijk? Kan ik dat? Durf ik dat?

En nu, na vijf jaar, ben ik een eind op weg. Ik geef SoulCollage®-workshops, coach mensen, verzorg geleide meditaties, en ben leraar bij Intuïtief Traject.

Daarom wil ik jullie bedanken. Allemaal fijne mensen die mij vertrouwen door lief en leed met mij te delen. Ik leef met jullie mee en ik groei met jullie mee, elke dag. Een groot cadeau!

Reden genoeg voor een borrel!

Kom je dit jubileum met mij vieren?

Vrijdag 12 juni, 16-18 uur,
Pastoor Nevestraat 3 6525 SP Nijmegen
In de tuin, op coronaveilige afstand.

Ik vind het fijn om te horen of je wel of niet komt – en anders ben je natuurlijk ook welkom.

Gezellig!
Catharina