Roos-reading

Wil je kennis maken met reading? Heb je er enthousiaste verhalen over gehoord maar ben je wat huiverig? Dan raad ik je aan om eerst een korte reading te ervaren: een roos-reading.

Wat is een reading?

Een reading is een heldere communicatie  op wezenniveau. Een communicatie tussen het wezen van jou (de readee) en mij (de reader). Je wezen is jouw kern, jouw essentie, jouw bron. Het is moeilijk uit te leggen hoe het werkt. Het heeft namelijk niks met ratio te maken. Dat maakt het meteen ook spannend. Ik lees jou via de metafoor van de roos; ik lees de wortels, de stengel en de bloem. Een roos-reading is een korte reading.

Wat is het doel?

Een reading laat je op een ander manier naar jezelf kijken. Dat levert verheldering op. Je voelt een sterk innerlijk weten dat jouw essentie raakt. Je voelt  je gezien. Vanuit dit punt kun je inzichten opdoen; jezelf beter kennen en begrijpen.

Hoe gaat het in zijn werk?

We zitten tegenover elkaar en je hoeft alleen je naam te noemen. Ik stem af op jouw golflengte. Ik heb geleerd te weten welke informatie van jou is en welke van mij. Dat maakt de communicatie helder. Ik oordeel niet en ik adviseer niet. Ik lees je energie, je drijfveren en je wensen. Wat je niet wilt dat gelezen wordt, kan ik niet lezen. Zo werkt het nu eenmaal.

Bijzonder

Het is een bijzondere ervaring, iedere keer weer. Het is contact maken en vertrouwen hebben in ons innerlijk weten. Ergens diep in ons weten we namelijk alles. Maar door verschillende oorzaken raken we er steeds verder vandaan.

Steeds bekender

Twintig jaar geleden durfde ik bijna niet te zeggen dat ik hiervoor een opleiding volgde. Bijna niemand wist wat een reading was en als ik erover vertelde vonden velen het zweverig en vaag. Nu weten steeds meer mensen en ook organisaties wat een reading is en hoe concreet en effectief die werkt voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wil je eens kennismaken met een korte reading?

Je bent van harte welkom!

  • Een roos-reading duurt ongeveer 20 minuten.
  • Ik trek er 45 minuten voor uit.
  • Je investering bedraagt €25,00

Kijk voor datums in de agenda; meld je aan; lees meer over reading.