SoulCollage met je eigen groep – een feestje!

Een kennis werd vijftig jaar, en dat wilde ze op een bijzondere manier vieren. Daarom vroeg ze mij een workshop SoulCollage® te verzorgen voor haar en haar vrienden en vriendinnen. De gewone workshop, en dan met koffie, taart, lunch, zelfs een lang zal ze leven – alles geregeld.

We hebben het nodige aangepast om coronaveilig te kunnen werken: we moesten de groep splitsen, maar doordat we een goede accommodatie vonden was er ruimte genoeg om wel gezamenlijk te lunchen.  Het werd een prachtige dag met enthousiaste deelnemers. (Ze wilden liever niet op de foto).

Dit laat maar weer eens zien hoe mooi SoulCollage® is. Het werkt prachtig met een bestaande groep, in een feestelijke stemming, hartelijk, gezellig en toch niet oppervlakkig. Ontspannen werkend, creatief, intuïtief en zinvol. Je gaat met een verrassend inzicht en een tastbaar kunstwerk naar huis. Je leert jezelf en je groepsgenoten op een andere manier kennen.

Ik verzorg deze groepsworkshops met veel plezier en helemaal naar de aard en de maat die je wenst. Een middagje uit met vriendinnen of familie? Een activiteit op een heidag van je werk? Een personeelsbijeenkomst? Of een rustig begin van een knalfeest? Bij jou thuis, of regel ik alles? Het kan allemaal, in goed overleg.

Ik zou er graag meer bekendheid aan willen geven; dus als je mensen kent die dit leuk vinden, wijs hen dan alsjeblieft op mijn website www.inzichtpresent.nl of geef ze mijn mailadres inzichtpresent@gmail.com

En daarnaast ben je natuurlijk altijd individueel welkom op de ‘gewone’ workshops die ik maandelijks verzorg – kijk daarvoor in de agenda.