Compassie met jezelf

In mijn vorige blogje vertelde ik al dat een inzicht je gelukkiger maakt, het kan je plezier en gemak geven. En ook het gevoel dat het klopt wat je doet of wie je bent. Een cadeautje toch? Ik hou erg van presentjes – daarom dus de naam InzichtPresent 🙂

Een inzicht ontstaat vaak ineens; ineens zie je het!

Maar een inzicht ontstaat niet zomaar. Het vraagt best wat van je:

 • tijd
 • ruimte
 • moed
 • imperfect durven zijn
 • eerlijkheid naar jezelf
 • interesse en intentie
 • noodzaak; je hebt ergens last van en wilt ervan af
 • veiligheid
 • openzetten van al je zintuigen
 • bewustwording
 • geduld
 • loslaten

Jasje van compassie

Wat ik zelf erg belangrijk vind is compassie voor jezelf. Eigenlijk zou je bovenstaande punten allemaal moeten gieten in een jasje van compassie; liefde, zachtheid en mildheid naar jezelf en je omgeving en naar de dingen waar je mee bezig bent. Dat betekent dat je je constant bewust bent dat je aan het groeien bent. Ook als je vindt dat het niet snel genoeg gaat of als de dingen niet gaan zoals je zou willen. Een inzicht heeft dit alles, al deze ervaringen, ook nodig. Het brengt je steeds een stapje dichterbij.

Soms is het gemakkelijker om samen tot een inzicht te komen.

Daarom bied ik je verschillende mogelijkheden:

 • Een workshop SoulCollage® steunt je op een visuele manier bij jouw zelfontwikkeling. Je maakt op een ontspannen en creatieve wijze contact met jouw innerlijke wijsheid.
 • Een reading is een innerlijke communicatie met je wezen, je kern. Tijdens een reading lees ik (de reader) wat je werkelijk beweegt, waar je passie zit en wat je daarin aan het ervaren bent. Een reading helpt je inzicht te krijgen in je leven.
 • Een healing helpt je om je ervaringen een plek te geven op een manier die op dat moment bij je past. Hierdoor functioneer je meer in harmonie met je bezieling en je mogelijkheden.

Maandelijks geef ik een informatieavond waarin we met elkaar kennismaken en waarin je  meer informatie krijgt over wat ik doe. Natuurlijk kun je hier voor vragen terecht. Of je kunt natuurlijk direct contact opnemen.