Nieuw! SoulCollage-readings

Wat is het?

Een SoulCollage®-reading begint altijd met een vraag. Een vraag die jij zelf formuleert, over wat jij nu belangrijk vindt en waarop jij graag antwoord wilt krijgen. We besteden ruim tijd aan het formuleren van een goede vraag, want dat is belangrijk. Zo nodig helpen we elkaar hierbij.

Vervolgens laat je 4 kaarten ‘spreken’. Dat kunnen jouw eigen kaarten zijn, of kaarten uit mijn verzameling, waaraan jij je eigen interpretatie geeft. De verbeelding doet het werk en jij laat je verwonderen. Het antwoord kun je niet bedenken en is daarom ook zo verrassend.  We doen dit proces is een klein groepje.

Voor wie?

De SoulCollage-reading is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, zin wil geven en met gelijkgestemden mooie inzichten wil beleven. Je hoeft geen eigen kaarten te hebben gemaakt, of een workshop SoulCollage te hebben gevolgd, om toch mee te kunnen doen. Heb je wel ervaring met SoulCollage, dan is deze reading een mooie manier om je kaarten op een andere manier te gebruiken. Je kunt ook kaarten meenemen die je nog niet gelezen hebt.

Ik zorg voor een prettige en gemoedelijke sfeer waar lichtheid en humor ook zeker ruimte krijgen. Zie het als een soort breiclubje of theekransje, maar dan anders 😉

Wanneer?

Iedere maand, afwisselend in de avond, ochtend of middag verzorg ik een SoulCollage-reading van drie uur. Kijk in de agenda voor data. Zie contact voor tarieven en aanmelding.

Dus:

  • heb je zin om even een pas op de plaats te maken
  • wil je even met je aandacht helemaal bij je zelf zijn en uit je hoofd
  • wil je je laten verrassen door wat je verbeelding en je onderbewustzijn je te zeggen hebben
  • wil je vanuit je hart weten wat op dit moment belangrijk voor je is
  • wil je weten welke stappen nu gezet willen worden door jou
  • heb je behoefte om je verbonden te voelen met gelijkgestemden
  • wil je met een opgeruimd en helder gevoel naar huis

Dan ben je van harte welkom bij mijn SoulCollage-readings. Kijk in de agenda voor data en bij contact en tarieven om je aan te melden.

Dit schreef Anna, die eerder een SoulCollage-reading bij me deed:
“Ik ben degene die met ‘het licht in mij’ dankbaar terugkijkt op het verdiepende proces dat je me gegeven hebt”