Een jaar Intuïtief Traject

Mijn droom leven, dat is wat ik wil. Ik probeer dat te realiseren door trouw te zijn aan mezelf. Dat is gemakkelijk gezegd, maar mijn intuïtie helpt me. Ik blijf me verwonderen over wat het leven allemaal in zich heeft en wat je eruit kan halen. Bijvoorbeeld: het stuur in eigen hand nemen en zelf je koers bepalen.

Ik deed dat door een aantal opleidingen te volgen bij Intuïtief Traject in Nijmegen. Wat een koers! Want nu ben ik daar al een jaar lang leraar.

Het is een eer dit werk te mogen doen en ik voel me er zeer op mijn plek. Ik geniet ervan om mensen te begeleiden bij hun intuïtieve ontwikkeling en merk dat ik daar steeds meer mijn eigen stijl in vind.

Het is een ideale combi met mijn InzichtPresent-praktijk. Een mooi cadeau. Ik besef nu dat ik mijn droom al aan het leven ben!

Meer lezen over Intuïtief Traject? Zelf een cursus volgen?
Of een gratis healing ontvangen op vrijdagavond 17 november?
www.intuitieftraject.nl