Agenda 2019

SoulCollage® workshops, 10:30-13:00

 • zaterdag 26 januari: basisworkshop via Intuïtief Traject, zie blogje
 • vrijdag 22 februari: thema: mannelijke en vrouwelijke energie zie blogje
 • vrijdag 22 maart: thema: aarde-energie blogje
 • goede vrijdag 19 april: thema: archetypen.  Archetypen zijn energieën die jouw leven vormgeven. Ook wel raadgevers genoemd. Zoals bijvoorbeeld: liefde, verdriet, geduld, compassie of dankbaarheid.Het zijn energieën die alle mensen over de hele wereld kennen. Maar het kunnen ook persoonskenmerken zijn zoals: de dromer, de leraar, de held, de lichtdrager, de godin, de schepper, enzovoorts.
 • zaterdag 25 mei: thema: ontdek je krachtdier. Deze workshop wordt georganiseerd door Intuïtief Traject, dé school voor het ontwikkelen van je intuïtie in Nijmegen waar ik lesgeef. Ik begeleid deze workshop voor info en aanmelden
 • vrijdag 7 juni: basisworkshop
 • zondag 6 oktober: basisworkshop. Deze workshop wordt georganiseerd door Intuïtief Traject, dé school voor het ontwikkelen van je intuïtie in Nijmegen waar ik lesgeef. Ik begeleid deze workshop voor info en aanmelden

Lees meer over SoulCollage®; meld je aan via contact.

Infoavonden

Over PRI (past reality integration) en coaching op maat: wandelcoaching, reading en healing en SoulCollage® en ‘Methode Catharina’

 • maandag 28 januari
 • dinsdag 26 februari
 • woensdag 27 maart
 • donderdag 23 mei
 • donderdag 20 juni

Tijd: 20:00 – 21:00
Inloop met koffie vanaf 19:45
Plaats: Fransestraat 29 6524 HS Nijmegen

Lees meer over informatieavonden; meld je aan via contact.