Nieuwsbrief augustus 2019

Hi inzichtontwikkelaar!

Heb je deze zomer rust en ruimte gevoeld om een inzicht op te laten borrelen? Ik wel! Ik gaf zo’n bijzondere cursus: ‘Vrouw en energie’. Ook iets voor jou? Lees hoe het was om een week je vrouw-zijn te ervaren.

Vakantiegevoel vasthouden
28 augustus start ik weer met SoulCollage®-workshops, een zachte maar krachtige manier van inzichten creëren. Zo hou je het vakantiegevoel vast. Je krijgt korting als je met meer personen komt; dus neem vriendin, zus, collega of kleindochter mee!
Lees meer, meld je aan.

“Is het genoeg, ben ik genoeg?”
Denk je wel eens “dat kan ik niet” of “dat durf ik niet”? Faalangst, een diep gevoel van niet oké zijn?  Helaas heb ik hier last van en met mij vele anderen.  Lees erover als je dit herkent; en lees ook het bijbehorende blog over perfectionismecoaching: de specialisatieopleiding waar ik 15 november mee start. Ik heb daar erg veel zin in!

Inzichtpresentje
Als je liefde geeft, in welke vorm dan ook, en die wordt niet in ontvangst genomen door de ander, heb dan compassie met jezelf en verwacht niets van de ander. Zo laat je jezelf in je waarde en geef je hem of haar de ruimte; bijvoorbeeld  om te leren ontvangen. Alleen onvoorwaardelijke liefde werkt.

Ontwikkelatelier
Meer over mijn SoulCollage®-workshops en andere activiteiten vind je via de agenda. Voel je welkom!

Veel leesplezier en een hele fijne nazomer!

Lieve groet,
Catharina

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!