Nieuwsbrief april 2020

Online inzicht – Koudwatervrees – Bezinning

Hallo inzichtontwikkelaar!

Tussen mijn vorige nieuwsbrief en deze is er veel gebeurd, zoals je weet. Ons leven is anders geworden. Hoe ga je om met ‘anders’?
In deze nieuwsbrief lees je hoe ik ermee omga en neem ik je mee in een bezinningsmoment.

Dezelfde cursus, anders

“Vind je krachtdier” is een workshop die je meedoet in de digitale ruimte vanuit je eigen huiskamer. Voor deze super ontspannen SoulCollage®-workshop met begeleide meditatie, krijg je de materialen thuisgestuurd. Lees meer hoe jij je krachtdier vindt.

Koudwatervrees was ineens weg

Ik werk met energie en ik geef er les over. Het mooie van energie is dat die overal doorheen gaat! In de digitale lesruimte kunnen de lessen dus gewoon doorgaan en de energie wordt gevoeld! Ook in de healingcursus geven de cursisten gewoon een healing aan elkaar. Hoe dat mogelijk is? Lees meer…

Tijd voor bezinning

Ga even lekker zitten. En volg deze geleide meditatie van een kwartiertje . Ik neem je mee naar het hier en nu en ik laat je ervaren wat daar allemaal te beleven is. Kijk en luister (en mail me wat je er van vond, als je zin hebt).

Informatieavond bij InzichtPresent

Donderdag 16 april van 20.00-21.00 is er weer een informatieavond waarin je kunt horen wat je bij mij kunt halen als je op zoek bent naar inzichten. Wil je erbij zijn, dan kan dat vanuit je eigen huis. Lees meer…

Ontwikkelatelier

Workshops, informatie-avonden, open dag: je vindt ze in de agenda. Of bel of mail me voor een persoonlijk gesprek.

Inzichtpresentje: Ga erin staan! Waarin? In de stroom van Liefde!

Neem een groot stuk papier, bijvoorbeeld oud behang, en knip er een ronde vorm uit (doorsnee ongeveer 50 cm). Schrijf hier met mooie, grote letters het woord LIEFDE in en kleur die eventueel in. Leg dit papier op de grond en ga in de cirkel staan.

Je staat nu IN de liefde; laat liefde stromen.
Kijk nu naar jezelf, naar situaties die je bezighouden of naar andere mensen vanuit LIEFDE

Zie alles vanuit deze kleur van liefde en ervaar mildheid en genegenheid. Neem deze ervaring  tot je en stap eruit als je klaar bent. Je kunt er altijd weer in gaan staan.

Veel liefde en gezondheid voor jou en de jouwen!
Catharina