SoulCollage bij ‘Spirit & Gifts’

Op woensdagavond 2 december van 19.30-22.00 verzorg ik een (coronaveilige) workshop SoulCollage® in de spirituele winkel Spirit & Gifts in Beuningen.

Niet alleen kun je daar mooie producten kopen, ook organiseert eigenaresse Patricia Derkse er bijeenkomsten op het gebied van spiritualiteit.

Patricia wil deze avonden laagdrempelig aanbieden en daarom past SoulCollage heel goed op deze plek. Een win-win situatie dus. Ik ben er blij mee. We zullen dit ongetwijfeld vaker gaan aanbieden.

Dus… zin in een workshop SoulCollage? In een prachtige ambiance, met heerlijke geuren en eensgezinden? Een avondje lekker ontspannen, zinvol, creatief en intuïtief bezig? Kijk dan voor meer info en meld je aan.

Tot dan!

SoulCollage®workshop zaterdag 7 nov: Ontwikkel je helend vermogen

In deze SoulCollage®-workshop maak je in een geleide meditatie contact met je intuïtie; door met je aandacht naar binnen te gaan, los van prikkels van buitenaf, boor je je vermogen aan om jezelf of anderen te helen.

Je vindt afbeeldingen die daarbij passen en knipt en plakt die op een kleine kartonnen kaart, totdat die voor je gevoel klopt. Vervolgens ga je die kaart lezen in een klein groepje. Je laat je verrassen door wat de kaart – die je zelf gemaakt hebt – je vertelt.

Dit is wat Karin van ’t Hoff schreef over SoulCollage®:
“Ik vond het heel fijn om op deze manier met deze groep verbonden te zijn! Het heeft voor mij heel helend gewerkt. Dankjewel!”

Aanmelden gaat via  www.intuitieftraject.nl onder kopje ‘workshops’.

Ik geef les op deze school in Nijmegen waar je je intuïtie kunt ontwikkelen.
Ik begeleid je tijdens deze hele workshop. Intuïtief Traject verzorgt de organisatie.
Iedereen kan meedoen! Je hoeft dus geen les te volgen bij Intuïtief Traject.

Leuk als je erbij bent! (Natuurlijk coronaveilig)

Klik hier voor: Info over SoulCollage®
Je vindt daar ook een fotoreportage over SoulCollage®

Hartelijke groet, Catharina

Workshop SoulCollage 11 oktober

Heb je interesse in deze workshop?

Meld je aan via mij deze website bij contact en tarieven  

Wil je meer weten over SoulCollage? Klik op SoulCollage

Leuk als je erbij bent! Hartelijke groet, Catharina

PS

Ik doe de workshop met niet meer dan drie deelnemers. In verband met Coronaveiligheid.

 

Workshop ‘ontdek je krachtdier’ 29 augustus

In deze workshop kom je dichter bij je eigen natuurlijke energie door een dierenziel als gids te kiezen. Je ontdekt de energie van dit dier, en die energie kan je helen, een inzicht geven of een leidraad zijn bij vragen in je leven.
Dit energiewerk verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid.

Deze workshop begint met een korte inleiding, om daarna contact te maken met de energiepunten (chakra’s) in je lichaam door middel van een geleide meditatie en visualisatie.
Tijdens de visualisatie kies je één chakra waar je je krachtdier bij gaat vinden.

Daarna zoek je een of meerdere afbeeldingen die je op een kaart plakt; lees hier meer over de methode SoulCollage®  die we hierbij gebruiken.

Je doet een appèl op je verbeeldingskracht en je vertrouwt je onderbewustzijn.
Zet je verstand op nul, ontspan en laat je diepere energieën toe. Ervaar hoe je verrast wordt om jouw eigen gids in de vorm van een krachtdier te vinden en ontdek welk inzicht dit dier je geeft.

Deze workshop heeft meerdere deelnemers, maar de oefening doe je individueel, zittend op een stoel of liggend op een matje met de ogen dicht. Ik begeleid de hele meditatie en visualisatie op een rustige en aangename wijze, zodat je je kunt ontspannen en concentreren. Iedereen kan het.

In verband met corona verzorg ik deze workshop voor een klein groepje en volgens de geldende veiligheidsregels.

Investering is €35,00 (met korting als je met meer personen komt)
Tijdstip 10.00-13.00 in Nijmegen

Voor vragen en aanmelden: contact

Ik zou het leuk vinden als je erbij bent.
Groet, Catharina

Informatie-avond do 27 aug

Je bent van harte welkom op deze informatie-avond die ik iedere maand organiseer van 20.00 tot 21.00 in Nijmegen. Kijk voor andere data in de agenda.

Graag informeer ik je dan over de verschillende activiteiten die ik aanbied:
• Workshops SoulCollage®
• Reading en healing
• Inzichtswandelingen
• PRI (past reality integration)

Daarnaast hoop ik met je te kunnen kennismaken en natuurlijk heb je alle gelegenheid om vragen te stellen.

Als je wilt geef ik je vrijblijvend een roosreading of healing tussen 21.00-21.30.
Het is fijn als je je van te voren aanmeldt; dan vertel ik je ook waar in Nijmegen deze avond plaats vindt.

Ben je benieuwd? Schroom niet om te komen en neem gerust iemand mee. Ik verzorg deze avond voor maximaal vier personen, zodat het Corona-veiligheid kan.

Ik zie je graag op een van de avonden!

Hartelijke groet,
Catharina

Varen op je intuïtie: je innerlijke kompas

Dit blog gaat over het leren ontwikkelen van je intuïtieve vermogens naast het gebruiken van je verstand in het dagelijks leven.

Daarvoor moet je bereid zijn je vaste ideeën over jezelf, over anderen en over de wereld aan te zien en eventueel los te laten. Waar het denken gaat over begrijpen, gaat intuïtie over weten zonder belemmering van voorwaarden, ideeën, emoties en oordelen.

In je leven heb je vanuit vele ervaringen je eigen weten en wijsheid ontwikkeld. Door daar contact mee te maken kun je vrijuit keuzes maken, jezelf uiten, laten zien wat je voelt en van daaruit doen wat je écht wilt doen.  Als je je intuïtie ontwikkelt, wordt die een steeds bruikbaarder instrument om je eigen koers te varen.

Maar dat gaat helaas niet altijd gemakkelijk. Wat kan je dwarszitten?

  • mitsen en maren vragen je aandacht;
  • oude ervaringen, emoties en gedachten zitten je in de weg;
  • ideeën en meningen van anderen brengen je in verwarring;
  • stress van werk, geldzaken en relaties houden je bezig;
  • controle en perfectie ontnemen je je plezier en vrijheid;
  • gedoe uit je omgeving maakt het onveilig voor je.

Je kunt dit onderzoeken en je kunt hiermee leren omgaan bij Intuïtief Traject, dé school in Nijmegen waar je je intuïtie kunt ontwikkelen.

Op zaterdag 5 september van 13.00-16.00 is daar een open dag. Loop vrijblijvend binnen, proef de prettige sfeer, drink een kopje thee, volg een proefles of ontvang vrijblijvend een healing of reading. Een mooie ervaring! Ik kan het weten want ik geef les op deze prachtige school 😉 Tot ziens?

Voor meer info: www.intuitieftraject.nl/agenda/

“Ruimte maken voor wie je bent” SoulCollage(R) workshop 3 juli

Wil jij meer ervaren welk mooi mens jij bent? Wat voor jou belangrijk is? Welke toestemming jij nodig hebt om jezelf te verwezenlijken? Kortom: een verlangen om ruimte te maken voor jezelf?  Kom dan vrijdag 3 juli van 10.00u-13.00u meedoen met deze speelse en creatieve workshop met de methode van SoulCollage(R) in Nijmegen.

In het eerste deel van deze ochtend ga je intuïtief afbeeldingen zoeken en deze op een kartonnen kaart te plakken. In het tweede deel ga je deze zelfgemaakte kaart “lezen” in een klein groepje. Laat je verrassen met een geweldig inzicht!

Het is ongelofelijk (zeggen ook deelnemers) hoe je door simpel knippen en plakken op intuïtieve wijze, een prachtig inzicht kan creëren. Heel bijzonder om te doen. Je moet het echt ervaren.

Ik begeleid de hele workshop, zorg voor koffie en thee en heb afbeeldingen. Je hoeft niets mee te nemen.

Kijk voor meer info over SoulCollage(R), voor een fotoimpressie of voor aanmelden.

Gezellig als je erbij bent! En neem gerust vriend of vriendin mee!

Zonnige groet,
Catharina

Blije kind do 4 juni

Je maakt in deze SoulCollage®-workshop eerst contact met het blije kind in je. Vervolgens vind je intuïtief afbeeldingen die daarbij passen. Je knipt en plakt die op een kleine kartonnen kaart, totdat die voor je gevoel klopt.

Daarna ga je de kaart “lezen” in een klein groepje. Je laat je verrassen door wat de kaart – die je zelf gemaakt hebt – je vertelt.

Ik begeleid je gedurende de hele workshop. Iedereen kan mee doen!

“Ik heb de workshop van Catharina ervaren als een cadeautje! Er was ruimschoots “Karin-tijd” (ik ben gezien). Door de rust die Catharina uitstraalde en creëerde was er ruimte en veiligheid om mijn zelfgemaakte zielenkaart te delen in de kleine groep. Dit voelde héél bijzonder.” Karin van Osch.

Kijk voor meer info over SoulCollage® of zie de fotoimpressie.

Nijmegen |donderdag 4 juni 2020 | 19.30 – 22.00 | € 32,50 | voor iedereen

Aanmelden via Intuïtief Traject: Workshop blije kind

Leuk als je erbij bent!

Groetjes, Catharina

Vijf jaar InzichtPresent!

Een eigen praktijk – vijf jaar geleden wist ik eindelijk wat ik wilde, en durfde ik het aan.

Ik ontdekte de kern: ik houd ervan om een inzicht te krijgen, me te ont-wikkelen, een stapje dichter bij mijn wezenlijke zelf te komen. Dat hielp. Daardoor besloot ik dat mijn praktijk een ontwikkelatelier zou zijn. Een ontwikkelatelier voor inzicht en intuïtie.

Het atelier kreeg de naam InzichtPresent. Waarom deze naam?

Het gaat mij om het krijgen van inzicht. In je zelf, in anderen, in de wereld. Daar hou ik van en daar maak ik mijn werk van. Je krijgt dat inzicht door je intuïtie aan te boren.

En present heeft vier betekenissen: nu – aanwezig zijn – cadeau – jezelf presenteren. Die zijn in mijn praktijk met elkaar verbonden. Want een inzicht kan alleen ontstaan als je aanwezig bent in het nu en het voelt als het krijgen van een groot cadeau iedere keer weer.

Door mensen hierin te begeleiden, zie ik dat ik dat proces zelf ook doormaak: het mes snijdt aan twee kanten. Hoe presenteer ik mezelf? Mijn praktijk? Kan ik dat? Durf ik dat?

En nu, na vijf jaar, ben ik een eind op weg. Ik geef SoulCollage®-workshops, coach mensen, verzorg geleide meditaties, en ben leraar bij Intuïtief Traject.

Daarom wil ik jullie bedanken. Allemaal fijne mensen die mij vertrouwen door lief en leed met mij te delen. Ik leef met jullie mee en ik groei met jullie mee, elke dag. Een groot cadeau!

Reden genoeg voor een borrel!

Kom je dit jubileum met mij vieren?

Vrijdag 12 juni, 16-18 uur,
Pastoor Nevestraat 3 6525 SP Nijmegen
In de tuin, op coronaveilige afstand.

Ik vind het fijn om te horen of je wel of niet komt – en anders ben je natuurlijk ook welkom.

Gezellig!
Catharina